Vi är här för att hjälpa dig

LIFESTAR AMBULANS Ambulans Sverige

LIFESTAR AMBULANS Ambulans Sverige tillsammans med Lifestar erbjuder en komplett högklassig sjukvårdstjänst för evenemang och event. Vi är registrerade som vårdgivare, har utryckningstillstånd för allmän väg och personalen har full delegering, given av våra ansvariga läkare.

Lifestar har drivit event-sjukvård sedan 2005 och tillsammans Ambulans Sverige varierar vi stort och vi har bland annat uppdrag inom motorcross, ridsport, folkrace och större konserter Vi har avtal för att hämta patienter utomlands. Vi tar vanligtvis uppdrag i hela Europa samt södra och mellersta Sverige, från Norge till Ystad. Vi har Ambulanser placerade i Stockholm, Uddevalla och i Helsingborg.

Vår fordonspark består av fullt utrustade ambulanser, en fyrhjulig-motorcykel med specialbyggt släp som kan transportera patienter i svår terräng. Vi har tre landsvägsmotorcyklar utrustade med akut- och andningsvårdsväskor samt hjärtstartare, vilka används främst vid cykel-, triathlon- och löptävlingar. Från och med april 2024 kommer vi att kunna erbjuda en komplett utrustad ambulansbuss vilken är tänkt för större tävlingar och konserter. Den har kapacitet för att vårda upp till fem liggande patienter samtidigt.

Lifestar lägger, för att minska konsekvenserna för den skadade , stor vikt på kvalitét i ett professionellt omhändertagande. Vår personal arbetar inom den regionalt styrda ambulanssjukvården samt inom anestesi och narkos.

Vi erbjuder även utbildning i HLR och hjärtstartare samt grundläggande omhändertagande vid skada eller sjukdom. Utbildningar kan skräddarsys gentemot behovet.

Vi är alltid öppna för en dialog kring hur en relevant sjukvård kan läggas upp kring ert evenemang och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

.Välkommna att höra av er

Hälsningar

sv_SESwedish